ElNaturaLista Pistokas NC98

-NC98-VIHREA-1.jpg
-NC98-2.gif
100,00 €
Valitse väri:
VIHREÄ
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

pr
El Naturalista Bambusta tehty pistokas tekstiilivuorella. Malli kuuluu El Naturalistan Vegaani-mallistoon. Kengän päällä oleva nauha pitää pistokkaan hyvin jalassa. Kärkiosasassa on koristetikkaus. Irroitettava, paksu ja pehmustettu pohjallinen lisää...
El Naturalista Bambusta tehty pistokas tekstiilivuorella. Malli kuuluu El Naturalistan Vegaani-mallistoon. Kengän päällä oleva nauha pitää pistokkaan hyvin jalassa. Kärkiosasassa on koristetikkaus. Irroitettava, paksu ja pehmustettu pohjallinen lisää mukavuutta käytössä. Jalkineessa on paksu, tukeva ja voimakkaasti kuvioitu kumipohja.

El Naturalista kengät ovat eettisesti tuotettuja ja niiden tuotannossa huomioidaan ympäristöystävällisyys mm. käyttämällä tuotannossa kierrätysmateriaaleja, mm. kenkien pohjat on tehty kierrätyskumista. Kengät edustavat korkeaa laatua ja kestävyyttä, joka edesauttaa kestävää kehitystä.Sisävuoressa käytetään materiaalina bambua. Bambu on hengittävä, imeytymiskykyinen ja luonnon anti -bakteerien materiaali . Se on joustava , raikas ja hypoallerginen. Bambu on erinomainen materiaali ekologisesti kestävään tuotantomalliin, joka tuo käyttäjälle mukavuutta, terveyttä ja hyvinvointia.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@kenkacity.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 7,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €