TuotemerkitARA

Tampereen myymälässämme on upea Ara Shop in Shop . Meiltä löydät laajan malliston Ara ja Jenny kenkiä.
Verkkokaupassamme voit helposti tutustua Aran mallistoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ARCOPEDICO

Arcopedico on sinun valintasi, jos haluat vaalia jalkojesi hyvinvointia ja terveyttä. Arcopedicon mallistossa on nyt paljon uutta - tutustu verkkokaupassamme kauden hienoihin uutuuksiin ja tilaa meiltä mieluisat Arcopedicon kengät nopean toimituksen kera!

Meiltä Arcopedicon kengät ja saappaat

Arcopedicon jalkineissa käytettävä patentoitu rakenne huolehtii siitä, että paino jakautuu oikein koko jalkapohjan alueelle. Valikoimistamme löydät esimerkiksi Arcopedico-kengät mukavuutta arvostaville, sekä tyylikkäät mutta mukavat Arcopedico-saappaat. Monet Arcopedicon tuotteet ovat konepesun kestäviä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

CHANTANA

Upeita kenkiä monenlaisiin juhliin. Hääkenkiin tullut upeita uutuuksia!
Selaa tuotemerkin tuotteita »ECCO

Hanki laadukkaat Ecco-kengät meiltä! Myymme Ecco-malliston jalkineita naisille, lapsille ja miehille - lisäksi saat kauttamme mukavat ja ergonomiset Ecco työkengät. Voit myös poiketa paikan päällä myymälässämme: Ecco naisten kengät sekä Ecco miesten kengät löydät tietenkin liikkeemme näyttävistä Ecco-seinistä ja -telineistä. Tule tutustumaan verkkokauppaan laajaan Ecco-mallistoon tai tilaa Ecco-kenkäsi verkkokaupastamme. Ecco - laatua arvostavalle!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

EL NATURALISTA

 El Naturalista on ympäristöä kunnioittava tuotemerkki Espanjasta. Merkillä vegaaneille sopivia malleja . Pohjissa käytetty vain kierrätettyä kumia. Kenkien värjäyksessä käytetty kasvisvärejä. Laadukas kenkämerkki ! Tutustu malleihin verkkokaupassa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
GABOR

Gaborin mallistossa paljon upeita juhlakenkiä! Myös paljon laadukkaita kenkiä arkeen ja vapaa-aikaan!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Högl

Högl upeat juhlakengät saapuneet myymälään ja verkkokauppaan. Tutustu näyttäviin korkokenkiin ja laadukkaisiin juhlakenkiin myymälässämme tai verkkokaupassa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


JANITA

Janita on kotimainen korkealaatuisten naisten muotijalkineiden valmistaja - nämä tuotteet ovat todellakin Made in Finland. Löydät meidän valikoimistammme upeat Janitat kengät, Janita saappaat ja Janita nilkkurit. Myymme myös Janitan kävely- ja juhlakenkiä niin arkeen kuin erityisiin tilanteisiin. 

Janita kengät - kotimaista kestävää laatua

Janitassa yhdistyy laatu, mukavuus ja tyyli! Upeat Janitat löydät myymälästä ja verkkokaupasta, etsitpä sitten kenkiä, saappaita tai nilkkureita!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Laura Vita

Laura Vitalta näyttävät kengät juhlaan, arkeen ja vapaa-aikaan! Laura Vitalta kengät väreistä pitävälle ja rohkealle pukeutujalle!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Legero

Legero on itävaltalainen jalkinevalmistaja, joka on tunnettu tyylikkäistä mutta mukavista kengistään. Legeron naisten ja miesten kengät soveltuvat erinomaisesti hyvää laatua arvostavalle tyylitietoiselle yksilölle, joka kaipaa kengiltään ergonomisen ja kevyen käyttömukavuuden ohella myös näyttävää muotoilua. Useat Legero kengät on lisäksi vuorattu hengittävällä Gore Tex -kalvolla, jotta jalkasi pysyisivät kuivina säästä riippumatta. Siksi Legero soveltuukin mainiosti juuri suomalaisiin vaihteleviin keliolosuhteisiin. 

Meiltä Legero kengät, saappaat ja nilkkurit

Meiltä löydät upean valikoiman sekä Legeron naisten kenkiä että Legeron miesten kenkiä! Saat tilattua Legeron kenkiä, saappaita, nilkkureita, sandaaleita ja muita jalkineita. Tutustu korkeatasoisiin Legero-tuotteisiin verkkokaupassamme ja tee oma tilauksesi nopean toimituksen kera, tai tule paikan päälle myymäläämme!  
Selaa tuotemerkin tuotteita »

MARCO TOZZI

Suosittuja Marco Tozzi kenkiä valikoimissa niin myymälässä, kuin verkkokaupassa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
RIEKER

Valikoimistamme löydät saksalaislähtöisen Riekerin kengät niin miehille kuin naisillekin. Meillä riittää tarjontaa moneen eri tarpeeseen - voit hankkia meiltä Rieker-talvikengät, nilkkurit, avokkaat, juhlakengät, saappaat ynnä muut Riekerin valmistamat laatujalkineet. Riekerin kengissä korkea käyttömukavuus yhdistyy tyylikkääseen ulkoasuun ja laadukkaisiin materiaaleihin, kuten ensiluokkaiseen nahkaan. 

Tilaa Rieker-kengät netistä tai osta myymälästämme

Voit tilata haluamasi Rieker-kengät kätevästi suoraan netistä verkkokauppamme kautta tai tulla tutustumaan valikoimaan myymäläämme, jossa saat heti myös sovitusmahdollisuuden sekä asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


SENATOR

Upeita ja laadukakita miesten juhla- ja kävelykenkiä!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

SIEVI

Sievin kengät ovat aitoa kotimaista laatua, sillä Sievi on perinteinen suomalainen jalkinevalmistaja. Mallistoa meiltä löytyy sekä naisille että miehille: Sievi-nilkkurit, Sievin naisten kengät, Sievin miesten kengät sekä tietysti Sievi-työkengät saat tilattua näppärästi verkkokauppamme kautta tai poikkeamalla palvelevaan myymäläämme. Sievi on laatua ja mukavuutta arvostaville. Jätä hyvä jälki - osta kotimaiset Sievin kengät!
Selaa tuotemerkin tuotteita »