Tietosuojaseloste

 

Kuka kerää henkilötietojasi?

Tunnelin Kenkä Oy on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

 

Tunnelin Kenkä Oy

Tullikatu 6, 33100 Tampere

Y-tunnus: 1446502-8

www.kenkacity.fi

info@kenkacity.fi

puh .0504673085

 

Yhteyshenkilö:

Heini Anttila

0505568624

tunnelinkenka@elisanet.fi

 

Kenen tietoja käsittelemme

- Tunnelin Kengän ja kenkacity.fi  asiakkaat

- Kenkacity.fi verkkokaupan käyttäjät

 

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi ilmoittanut, kuten:

 

- Nimi

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Ostetut tuotteet

- IP-osoite

 

Miksi käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi, tuotetakuuasioiden hoitamiseen sekä markkinointiin.

 

Mistä saamme tiedot

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tietoihin pääsee käsiksi vain Tunnelin Kengän yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. Näitä ovat muunmuassa mainostoimisto sekä tekniset toimijat, kuten uutiskirjeohjelma, kassajärjestelmästä sekä kanta-asiakasrekisteristä vastaava yhteistyökumppani.

 

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen tuotetakuun kannalta.

Markkinointitarkoituksiin henkilötietoja säilytetään 24 kk, jonka jälkeen poistamme tiedot mikäli asiakas ei ole suorittanut ostotoimenpiteitä.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 

- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.

- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Tunnelin Kengän/kenkacity.fi käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Tunnelin Kengälle tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.

- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.

- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on peruutuslinkki, josta saat peruutettua uutiskirjeen tilauksen. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 

Jos mielestäsi Tunnelin Kenkä  käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme puh. 0504673085 tai info@kenkacity.fi

 

Kuinka suojaamme tietosi

- Emme säilytä asiakkaiden maksukorttitietoja omissa järjestelmissämme.

- Suojaamme internetyhteydet kassajärjestelmiin ja taustajärjestelmiin HTTPS-yhteydellä

- Käytämme markkinoiden luotettavimpia palomuureja

- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

 

25.5.2018
Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  /679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Tunnelin Kengän asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.